Programajánló

Tartalmas időtöltés
Az apiterápia szó, más néven méhterápiát jelent: méhészeti termékekkel való egészségmegőrzést és gyógyítást.
Kajakozz, Kenuzz, Suppolj kedvedre egy mesés környezetben a Zetelaki Víztározón!

A medveles során egy nyitott építménybe vezessük el Önöket, ahol a medvét a vadonban láthatja meg, saját életterében. A szakmai kíséretnek köszönhetően, pedig többet fog kapni a puszta látványnál.
Hőlégballonos repülések Székelyudvarhely környékén!
A történelemben az első sikeres repülés hőlégballonnal történt 1783 november 21.én Párizsban. 2020-ban Székelyudvarhely környékén is lehetőség van ezt az ősi csendes, nyugodt repülési formát kipróbálni.
Az újonnan létrejött bázisunk a kikapcsolódásra vágyók ideális célpontja Ivóban, a Madarasi Hargita lábánál.
A Hargita Outdoor csapata aktív pihenés közben, elektromos biciklis, gyalogos, síléces és hótalpas túrák során mutatja be Hargita megye lélegzetelállító hegyeit, völgyeit, annak állat- és növényvilágát.
Több éves bejáratott medveleseinkre invitáljuk az érdeklődőket medvefotózásra és medvelesésre. A túra szakavatott vezető kíséretével történik.
Kerékpártúrákat szervezünk általunk biztosított prémium kategóriás pedelec kerékpárokkal. Nekünk fontos a természet szeretete, a mozgás, a sport. Célunk, hogy bevezessük túrázóinkat a kerékpározás okozta örömökbe.
Zetelaka községben az elmúlt századokban számos vízzel mûködtetett fûrésztelep mûködött. Megjelenésüket a környezõ gazdag erdõvidék, valamint a gyors folyású, nagy hozamú, magas esésû hegyi patakok jelenléte segítette elõ.
KI MERED PRÓBÁLNI? 
Motorosszán túrák a Madarasi Hargitán! Fantasztikus élmény!Érdeklõdni a +40-724-563144-es telefonszámon vagy a Gyopár Panziónál.
Motoros-hószán túrák :: Autós-offroad turák 
Igény szerint bármilyen túrát összeállítunk, merjen álmodni!