Platán Vendégház

14, László Endre - 0745 646 891 - platan@platanvendeghaz.ro
Platán Vendégház

Férőhelyek: 14

Kapcsolat: László Endre - 0745 646 891 - platan@platanvendeghaz.ro

Platán vendégház ideális pihenési lehetõséget biztosít a rohanó világunkból egy kis idõre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó és természetkedvelõ családok, baráti társaságok számára. Maradandó élményt kínál a közeli erdõk, rétek zöldje és illata, a patakok hangja, a fenyvesek suttogása és még sok ezer látnivaló.

Szálláshelyünk egész évben várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket.


Elhelyezkedés:

Vendégházunk jól megközelíthetõ, de mégis nyugodt környezetben található Ivó felsõ végében, a Madarasi Hargita eltérõhöz közel.

A házhoz egy 7 áras füves udvar tartozik dísznövényekkel és a telek alján csordogáló Filió patakkal. Az udvaron grillezõ felszerelés várja a sütögetni valamint tágas terasz kerti bútorral felszerelve a pihenni vágyókat.

Szállás, felszereltség:

A 150 m2-es, 2009-ben készült vendégházunk 14 személy részére biztosít ideális pihenést. A közös légterû nappali és étkezõ teret nyújt baráti beszélgetésekre, TV nézésre, társasjátékok használatára. A konyha elektronikai cikkekkel és tartozékokkal teljesen felszerelt.

A földszinten 1, az emeleten 6 db 2 ágyas szoba található, amelyek mind rendelkeznek saját fürdõszobával. 2 szobában gyerekágy is található.

Elõzetes egyeztetések alapján étkezés is megoldható!
 

Programok

Azok számára, akik térségünket rövid idõre és fõképp pihenés céljából látogatják meg, tudjuk ajánlani a soron következõ, rövidebb idõtartamú, helyhez kötött szabadidõs tevékenységeket:
A természetkedvelõk barangolhatnak a közeli erdõkben, mezõkön ahol megcsodálhatják a természet minden csodájával felékesített székelyföldi táj különleges szépségét. Évszaknak megfelelõen málna-, áfonya-, gyógynövény- illetve gombagyûjtésre van lehetõség.
Akik hosszabb táv megtételére ajánlkoznak, azonban élvezni szeretnék a természetet egész közelrõl és annak részesei szeretnének lenni, azoknak a nyári idõszakban lovasszekerezést, a téli idõszakban pedig lovasszánozást ajánlunk.
A hagyománykedvelõk esztena-, míg a kalankedvelõk vadasparklátogatáson vehetnek részt. Az utóbbi helyszíne az Ivó Vadaspark, ami a Romániában és Európában õshonos vadfajok erdei környezetben való bemutatását célozza meg. Mindezen tartalmas programok után nyári idõszakban bográcsozási, grillezési lehetõség a ház udvarán. A frissen készült finomságokat szabad levegõn is elfogyaszthatja tágas teraszunkon egy jó hideg sör kíséretében.Téli idõszakban pedig az erdei lovasszánozás után mi más esne jobban, mint egy csésze forralt bor a kandalló tüzénél…

Nálunk ennyibe kerül :)

 maximum 14 fõ - 250  €* /éj

• a ház teljes körû használata

• csak szállás (reggeli nélkül)

• minimum 2 éjszaka

• szauna használata (extra 20 Euro/nap).

• az udvaron levõ fával fûthetõ dézsa használata (extra 30 Euro/nap)

* Karácsony, Szilveszter, Húsvét, Pünkösd extra szezonnak számítanak és az árakat minden kedves érdeklõdõvel külön emailben, telefonon vagy megbeszélés alapján tudatjuk.


Kapcsolattartó személyek: 

László Endre: 0745 646 891

E-mail: platan@platanvendeghaz.ro
www.platanvendeghaz.ro
www.facebook.com/platanvendeghaz.ro

Regő Vendégház - Ivó A Regő Vendégház Székelyudvarhelytől 24 km-re a Madarasi Hargita aljában, Ivóban található. Kulcsosházunk 22 személy kényelmes e...

Tovább...

A Szilvia Vendégház Székelyudvarhelytõl 27 km-re, a Madarasi Hargita lábánál, erdõvel körülölelt telken, a patak partján található. A csodaszép környe...

Tovább...

Erdélyben, a Madarasi Hargita lábánál, Székelyudvarhelytõl mintegy 22 km-re, az Ivó pataka mentén haladva, hagyományos székely tanyavilágra bukkanunk,...

Tovább...

A Péter Lak Székelyudvarhelytõl 24 km-re, a Madarasi Hargita aljában, Ivóban található. A kulcsosház 12 személy kényelmes elszállásolására alkalmas. E...

Tovább...

A Platán vendégház ideális pihenési lehetõséget biztosít a rohanó világunkból egy kis idõre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó és természetkedvelõ cs...

Tovább...