Platán Vendégház

14, Galovits Szabolcs: +40 741 335 101 - galovits@yahoo.com
Platán Vendégház

Férőhelyek: 14

Kapcsolat: Galovits Szabolcs: +40 741 335 101 - galovits@yahoo.com

Platán vendégház ideális pihenési lehetőséget biztosít a rohanó világunkból egy kis időre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó és természetkedvelő családok, baráti társaságok számára. Maradandó élményt kínál a közeli erdők, rétek zöldje és illata, a patakok hangja, a fenyvesek suttogása és még sok ezer látnivaló.

Szálláshelyünk egész évben várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket.


Elhelyezkedés:

Vendégházunk jól megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben található Ivó felső végében, a Madarasi Hargita eltérőhöz közel.

A házhoz egy 7 áras füves udvar tartozik dísznövényekkel és a telek alján csordogáló Filió patakkal. Az udvaron grillező felszerelés várja a sütögetni valamint tágas terasz kerti bútorral felszerelve a pihenni vágyókat.

Szállás, felszereltség:

Vendégházunk 14 személy részére biztosít ideális pihenést. A közös légterű nappali és étkező teret nyújt baráti beszélgetésekre, TV nézésre, társasjátékok használatára. A konyha elektronikai cikkekkel és tartozékokkal teljesen felszerelt.

A földszinten 1, az emeleten 6 db 2 ágyas szoba található, amelyek mind rendelkeznek saját fürdőszobával. 2 szobában gyerekágy is található.

Programok:

Azok számára, akik térségünket rövid időre és főképp pihenés céljából látogatják meg, tudjuk ajánlani a soron következő, rövidebb időtartamú, helyhez kötött szabadidős tevékenységeket:
A természetkedvelők barangolhatnak a közeli erdőkben, mezőkön ahol megcsodálhatják a természet minden csodájával felékesített székelyföldi táj különleges szépségét. Évszaknak megfelelően málna-, áfonya-, gyógynövény- illetve gombagyűjtésre van lehetőség.
Akik hosszabb táv megtételére ajánlkoznak, azonban élvezni szeretnék a természetet egész közelről és annak részesei szeretnének lenni, azoknak a nyári időszakban lovasszekerezést, a téli időszakban pedig lovasszánozást ajánlunk.
A hagyománykedvelők esztena-, míg a kalankedvelők vadasparklátogatáson vehetnek részt. Az utóbbi helyszíne az Ivó Vadaspark, ami a Romániában és Európában őshonos vadfajok erdei környezetben való bemutatását célozza meg. Mindezen tartalmas programok után nyári időszakban bográcsozási, grillezési lehetőség a ház udvarán. A frissen készült finomságokat szabad levegőn is elfogyaszthatja tágas teraszunkon egy jó hideg sör kíséretében.Téli időszakban pedig az erdei lovasszánozás után mi más esne jobban, mint egy csésze forralt bor a kandalló tüzénél…

Amit biztosítunk, kínálunk:

• a ház teljes körű használata
• csak szállás (étkezés nélkül)
• minimum 2 éjszaka

Az udvaron lévő fával fűthető dézsa illetve szauna használata extra költségként használható.
* Karácsony, Szilveszter, Húsvét, Pünkösd extra szezonnak számítanak és az árakat minden kedves érdeklődővel külön emailben, telefonon vagy megbeszélés alapján tudatjuk.


Kapcsolattartó személyek: 
Galovits Szabolcs: +40 741 335 101
E-mail: galovits@yahoo.com

Erdélyben, a Madarasi Hargita lábánál, Székelyudvarhelytől mintegy 20 km-re, az Ivó pataka mentén haladva, hagyományos székely tanyavilágra bukkanunk,...

Tovább...

Regő Vendégház - Ivó A Regő Vendégház Székelyudvarhelytől 24 km-re a Madarasi Hargita aljában, Ivóban található. Kulcsosházunk 22 személy kényelmes e...

Tovább...

A Szilvia Vendégház Székelyudvarhelytõl 27 km-re, a Madarasi Hargita lábánál, erdõvel körülölelt telken, a patak partján található. A csodaszép környe...

Tovább...

A Platán vendégház ideális pihenési lehetőséget biztosít a rohanó világunkból egy kis időre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó és természetkedvelő cs...

Tovább...

A Cinege Vendégház, a madarasi Hargita hegy lábánál, Ivó völgyében található. Kikapcsolódásra, pihenésre, szabadtéri tevékenységekre a legmegfelelőbb ...

Tovább...