Pisztrángos Panzió

10, Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro
Pisztrángos Panzió

Férőhelyek: 10

Kapcsolat: Streza Andrea - 0040 – (0)741 034 195 - office@ turism-corex.ro

Élvezze vendégszeretetünket a kiemelt színvonalú Pisztrángos Panzióban, mely Erdély szívében, Ivóban található. Ivó Zetalaka községhez tartozik, a Központi-Hargita nyugati elõterében fekszik, 750-800 m magasságban.

Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, illetve a modern berendezésû konyha is a vendégek rendelkezésére áll. A 14 férőhelyes ebédlő helyet adhat kisebb családi összejöveteleknek, illetve konferenciateremnek is megfelelõ. Összkomfortos szobáink mindegyike rendelkezik igényesen kialakított fürdõszobával, minibárral, tévével és központi fûtéssel.

Panziónk rendelkezik hatósági és mûködtetési engedéllyel (ennek száma: No. 11300), továbbá rendelkezik környezetvédelmi engedéllyel (230/20/nov.2007) és saját biológiai szennyvíztisztító berendezéssel.

A három csillagos rangsorolás a kiemelt színvonalat tükrözi.

Felszereltség:

-4 drb 2 ágyas hálószoba saját fürdőszobával
-internet
-kábeltelevízió
-minibár 
-központi fűtés
-14 férőhelyes ebédlő (szeminárium teremnek is alkalmas)
-teljes felszereltségű konyha
-kerti grill, tűzhely 
-8 személyes fürdődézsa 
-kivilágított, őrzött parkoló 


Szolgáltatások:

Baráti társaságok, családosok, környezet- barátok felejthetetlen napokat tölthetnek el. A kellemes pihenés mellett kirándulni, kikapcsolódni vágyók számára a környék számos izgalmat rejteget. Programajánlatunk- ban szabadidõs szórakozási lehetõségek bő kínálatával szolgálunk. 


Programajánlatok:

Programajánlatunkból bármely korosztály a saját igényeinek megfelelő szabadidõs elfoglaltságot választhat.

Ízelítõül álljon itt néhány a legkedveltebbek közül:

Kerékpározás - a túrázás és kerékpározás szerelmesei ezen a vidéken könnyen találnak maguknak kikapcsolódást. A zetelaki tavat körülölelõ gát kitűnő lehetőséget nyújt a környék kerékpárral történő bebarangolására.

Kerti bográcsolás, flekkenezés vagy tábortűz a szabadban.

Kis gazdaságunknak köszonhetően betekintést nyerhetnek a gazdálkodásba, részt vehet az állatok etetésében, tojásgyűjtésben, málnaszedésben. 

Házi kedvenceink között megtalálják a tyúkokat, pávákat, suffolk juhokat, bárányokat és a házörzőket (Kalózt és Lunát).

Saját kis patakunkban szabadon élő pisztrángokat is megleshetnek, innen kapta nevét a panzió.​


Túrázás - csillagtúrák, kirándulások szervezését vállaljuk kisbusszal a környéken található helytörténeti nevezetességekhez, turisztikai látnivalókhoz, a vendégek igényei szerint, elõzetes egyeztetés alapján.

Vadászat (részletekért katt ide) - vadászat szervezését vállaljuk a panzióhoz közeli terepen, előzetes egyeztetés alapján, természetesen csak vadászengedéllyel rendelkezõ vendégek részére.

Csónakázási, strandolási és horgászási lehetőséget nyújt a 9 km-re levő Küküllő folyót elzáró zetelaki gát, amely sok turista kedvenc helye. A vízfelszínének területe 140 hektár, és télen ideális hely a korcsolyázásra.

Sípálya - a Madarasi Hargita üdülő- és sportközpont a Panziótól 6 km-re található. Az 1801 m magas csúcsról lenyűgöző kilátás nyílik az Erdélyi-medencére, valamint a Keleti Kárpátokra. A Hargitán 4,5 km-nyi sípályát találunk, amelyek mindegyike rendelkezik felvonóval.

A kalandot kedvelők a környéken bérelhetnek motoros hószánokat, családosoknak vagy romantikus kirándulást kedvelőknek a lovasszánozást ajánljuk.

A Panziótól 2 km-re található lovardában lovaglásra is van lehetőség.

A természet szépsége, a dombos, erdős táj ideális hátteret nyújt a felüdülést biztosító aktív pihenéshez. Lenyűgöző tájak, vendégszerető helybeliek várják a kedves vendégeket.

Kapcsolattartó személy:

Streza Andrea

Ivó 77/A, Zetelaka község,
Hargita megye, Románia


tel: 0040 – (0)741 034 195
e-mail: office@ turism-corex.ro 
Honlap: www.turism-corex.ro

Ivóban 5 egymás mellett álló kulcsosházunkban várjuk minden pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégünket. A központi épület 36 személy részére nyújt szolg...

Tovább...

Három margarétás Panziónkat ajánljuk mindazoknak, akik Székelyföld szívébe a Madarasi Hargita lábánál, festői, patakos-hegyvidéki környezetben kíván f...

Tovább...

Ivóvölgye számunkra a kikapcsolódást, a feltöltődést jelenti megfűszerezve egy igazi természetközeli élménnyel. Mindezt a sok pozitív érzést szeretnén...

Tovább...

Erdély szívében, Székelyföldön, Székelyudvarhelytõl 27 km-re, Ivóban, a Madarasi Hargita lábánál, a tanyavilág közepén, csendes, nyugodt, természetköz...

Tovább...

Székelyudvarhelytõl 26 km-re a Nagyküköllõ mentén haladva, az ivói tanyavilág ölében talál rá - a Gyopár vendégváró panzióra. A hargitai fenyvesek min...

Tovább...