• Cazare

    Pensiuni, case la cheie, case de oaspeti

  • Programe

    Relaxare și distracție maximă

  • Galerie

    Izvoare în imagini

Cazare

Pensiuni, case la cheie, case de oaspeti

Izvoare (maghiară Ivómezeje) este un sat în comuna Zetea din județul Harghita, Transilvania, România.
Pensiuni
Casele noastre se situează în inima Ardealului, la o distanță de 25 km de la Odorheiu Secuiesc.
Case la cheie
În Transilvania, la 22 de km de Odorheiu Secuiesc, la picioarele Harghitei Mădăraș mergând pe lângă pârâul Izvoare întâlnim o zonă tradițională secuiască.
Case de oaspeti
Valóban jó nekünk itt lenni!

Programe

Relaxare și distracție maximă

Organizăm ture cu biciclete pedelec de calitate superioară asigurate de noi. Noi apreciem natura, mișcarea și sportul. Scopul nostru constă în a le prezenta turiștilor plăcerea mersului pe bicicletă. Dacă ești dispus să te miști și să te relaxezi în natură, te afli în locul potrivit, contactează-ne cu încredere. Datorită e-Bike-urilor te poți bucura de mișcare și de un stil de viață activ indiferent de sex și vârstă.
Izvoare, o așezare subalpină ținând de comuna Zetea este, cu aerul său curat, cu flora sa bogată și abundentă, un adevărat paradis. Mierea montană pură produsă aici, albinele culegătoare locale formează baza produselor și serviciilor oferite de Apicultura Bíbor și de casa de apiterapie Zümmögő.
Zbor cu balon cu aer cald în jurul Odorheiu Secuiesc
Primul zbor cu succes din istorie sa efectuat cu un balon cu aer cald și a avut loc la 21 noiembrie 1783 la Paris. Din anul 2020, este posibil să încercați acest vechi zbor liniștit și pașnic și în jurul Odorheiu Secuiesc.
Vino și bucură-te de peisajele uimitoare ale munților Harghita, echipa Hargita Outdoor vă va ghida pe schiuri de tură, biciclete electrice, rachete de zăpadă sau bocanci.
În timpul obesrvării urșilor, vă vom ghida spre o structură deschisă, unde puteți vedea ursul în sălbăticie, în propriul spațiu de locuit, datorită însoțitorului profesionist, veți obține mai mult decât simpla observare.
Utilizați caiac, canoe, paddleboard pe placul dvs. într-un mediu fabulos la Barajul Zetea!

Servicii

Galerie

Izvoare în imagini