Izlandi lovak - Ivói lovarda

Ajánlatainkat kifejezetten az Önök igényeihez igazítottuk, így nálunk megtalálják számításaikat úgy a haladó, mint a kezdő lovasok is. A legkisebbek számára külön gyerek lovas programmal készülünk. Az izlandi ló nagy előnye, hogy akár pár óra gyakorlás után biztonsággal indulhat vele a lovas rövidebb túrákra, egy tapasztalt vezető kíséretében. Ennek köszönhetően, nálunk nem szükséges több éves karám gyakorlat a túrázáshoz. Így mindenki kipróbálhatja a tereplovaglás által nyújtotta örömöket. A friss levegő, a gyönyörű táj és a lovak társasága garantálja a feledhetetlen élményt.

Izlandi lovaink nyugodt, békés természetének köszönhetően a lovaglás már az első perctől egy kellemes és biztonságos élményt tud nyújtani. Az izlandi lófajta békés természete mellett azért is közkedvelt, mert ügetési stílusa eltér a megszokottól, és egy sokkal kellemesebb, könnyedebb lovaglási élményben részesít. Nem hiába választottuk ezt a fajtát. A másik figyelemreméltó jellegzetessége az összetéveszthetetlen mozgása, az úgynevezett tölt. Ez egy olyan sajátságos mozgásforma, amely szinte kizárólag csakis az izlandi póni sajátossága. A lábsorrend a lépésével megegyező, de ezt az egészen lassú tempótól a vágta sebességig képes fokozni. Ha valamihez hasonlítani akarnánk, talán a humán sportban a séta és a távgyaloglás kapcsolata lehetne felhozható példa. A tölt mozgás a lovas számára rendkívül kényelmes, nem ráz, kellemesen hintázó érzetet kelt, könnyű a lovon fennmaradni.
Ajánlatainkat kifejezetten az Önök igényeihez igazítottuk, így nálunk megtalálják számításaikat úgy a haladó, mint a kezdő lovasok is. Akik nem csak egyszerű lovastúrára vágynak, azoknak speciális gasztro-lovastúrával kedveskedünk. Ha Ön a vadon szerelmese, nálunk lóháton barangolhatja be az Ivói Vadasparkot, mely szarvasok, őzek és muflonok otthona. Nézzem meg aktuális lovasprogramjainkat ITT.

Elérhetőségeink:
Tel: +40 756 094 251
E-mail: activity@elkfarm.ro
www.izlandilovak.ro