Dream-balloon

Zbor cu balon cu aer cald în jurul Odorheiu Secuiesc
Primul zbor cu succes din istorie sa efectuat cu un balon cu aer cald și a avut loc la 21 noiembrie 1783 la Paris. Din anul 2020, este posibil să încercați acest vechi zbor liniștit și pașnic și în jurul Odorheiu Secuiesc.

Mulți oameni cred că zborul cu balonul, este o activitate de adrenalină, dar nu este așa. De fapt, zborul cu balon cu aer cald dă o senzație de liniște și pace. Zborul se face doar în condiții de vânt slab sau fără vânt

Pasagerii vor experimenta zborul încet, care  vă dă o senzație foarte plăcută. Vom zbura încet cu viteza vântului la diferite înălțimi de unde puteți admira panorama minunată. Facem semn oamenilor de sub noi și rupem frunze din vârful copacilor.

La diferite evenimente putem asigura zboruri ancorate cu balon, unde putem ridica cca 30 de persoane întro oră până la o înălțime de 30-40 de metri, în funcție de condițiile meteo. O dată pe lună, organizăm astfel de zboruri la Izvoare sau în jurul Odorheiu Secuiesc. Aceste evenimente vor fi postate pe pagina noastră de facebook.

 

Contact:

Tel.: +40 740 680 632

Facebook: https://www.facebook.com/dreambox.com.ro/

E-mail: office@dremabox.com.ro

Web:       www.dreambox.com.ro