Dream-balloon

Hőlégballonos repülések Székelyudvarhely környékén!
A történelemben az első sikeres repülés hőlégballonnal történt 1783 november 21.én Párizsban. 2020-ban Székelyudvarhely környékén is lehetőség van ezt az ősi csendes, nyugodt repülési formát kipróbálni.

Sokan úgy vélik, hogy a hőlégballon sétarepülés, a hőlégballonozás, egy adrenalin szintet emelő tevékenység, de nem az. Sőt, a hőlégballon sétarepülés, a hőlégballonozás egy végtelenül nyugodt, lélegzetelállító látványt, élményt nyújtó sport. A repülés kizárólag gyenge vagy szélcsendben történik.

Utazásunk során a széllel egy sebességgel repülünk csendesen alacsony illetve nagyobb magasságban is, ahonnan megcsodálhatják a csodálatos panorámát. Integetünk az alattunk lévő embereknek, falevelet tépünk a fák tetejéről.

Különböző rendezvényeken hőlégballonos kikötött repülést is tudunk biztosítani, ahol kb. 30 embert tudunk 1 óra alatt max 30-40 méteres magasságig emelni megfelelő hely és időjárás függvényében. Havonta egyszer szervezünk kikötött repülést Ivóban illetve Székelyudvarhelyen vagy annak környékén. Ezeket az eseményeket facebook oldalunkon tesszük közzé.

 

Elérhetőségeink:

Tel.: +40 740 680 632

Facebook: https://www.facebook.com/dreambox.com.ro/

E-mail: office@dremabox.com.ro

Web: www.dreambox.com.ro