Centrul de echitatie cu cai islandezi

Ofertele noastre sunt potrivite cerințelor Dvs., astfel la noi vor beneficia de servicii la înălțimea așteptărilor atât călăreții începători cât și cei avansați.

Să înveţi să călăreşti un cal islandez durează doar atât cât înveţi să mergi pe bicicletă. De la a treia oră de călărie, daca eşti începător, poţi porni în excursii cu un însoţitor.

Să înveţi să călăreşti un ponei islandez durează doar atât cât înveţi să mergi pe bicicletă. De la a treia oră de călărie, daca eşti începător, poţi porni în excursii cu un însoţitor.O altă caracteristică a rasei este aşa numita mişcare tölt, caracteristică numai poneilor islandezi: Ordinea pasilor este similara cu felul pasilor, astfel ăncât, la un moment dat, calul are 3 picioare simultan pe pamânt. În plus, de la un tempo foarte lent este capabil să-şi mărească în foarte scurt timp viteza până la galop. Mersul lor poate fi asemuit cu marşul forţat al militarilor. Se mai numeşte şi “running walk” (mers alergat). Datorită acestui mers, mişcarea cailor islandezi este legănată şi comodă pentru om, iar calaretul se poate ţine uşor in sa.
Ofertele noastre sunt potrivite cerințelor Dvs., astfel la noi vor beneficia de servicii la înălțimea așteptărilor atât călăreții începători cât și cei avansați. Pentru cei care doresc mai mult decât o simplă excursie de călărie, am pregătit ture gastronomice speciale. Îndrăgostiții locurilor sălbatice pot străbate călare Parcul de Animale Sălbatice, care găzduiește cerbi, căpriori și mufloni.
Vă așteptăm cu drag în Izvoare!
Pentru lista excursiilor planificate dati click AICI.

Contact:
Tel: +40 756 094 251
E-mail: activity@elkfarm.ro
www.izlandilovak.ro