Caiac, canoe la Barajul Zetea

Utilizați caiac, canoe, paddleboard pe placul dvs. într-un mediu fabulos la Barajul Zetea!

Orice persoană care a vizitat Barajul Zetea știe cât de minunat este acest peisaj. Acum aveți ocazia să descoperiți lumea, Barajul Zetea, în liniștea voastră, mergând pe apă”. Puteți admira natura și puteți avea o experiență nemaipomenită.


Plimbarea cu caiacul

Cele mai multe caiace suntideale, de asemenea, pentru începători, deoarece sunt foarte stabile și sigure datorită formei lor. Cu toate acestea, există și caiace care necesită relativ mai multe cunoștințe, sunt mai puțin stabile, dar vă puteți deplasa mai rapid cu ele, le-aș recomanda mai degrabă celor care au deja o anumită experiență. Există caiace pentru o singură persoană, cu care puteți lua un pachet mai mic (de exemplu, apă) cu dvs. Unele caiace au scaune care fac canotajul mai confortabil. Pentru cei cărora le este frică să facă canotaj pentru prima dată sau vor doar să meargă numai în perechi sau chiar cu copilul lor, există și caiace duble, aceste caiace au, de asemeneascaune.

Canotaj

Pentru cei cărora le place să lucreze în echipă, canotajul este cel mai ideal, acesta fiind destinat pentru patru persoane. Caiacul unește oamenii mai bine, având în vedere căîn acest caz este nevoie de muncă în echipă. Are și propria sa frumusețe și rezultate când toți cei patru persoane vâslesc în mod sincronizat. Caiacul poate fi potrivit și pentru o familie

Bine de știut!

Câteva informațiireferitor la caiac și canotaj: atât în privința caiacelor cât și a canoelor nu este necesar să te vâslim cu greu pentru a ne deplasa. Este suficient să vâslim cu o forță relativ mică, ceea ce ajută inclusiv la menținerea stabilității. Nu este recomandat să ne ridicăm în astfel de vehicule, deoarece astfel va crește semnificativ șansa ca persoana respectivă să cadă în apă. Atunci când este folosit conform destinației, nu există motive de teamă, vehiculele sunt în siguranță și oferim vestă de salvare pentru toată lumea, a cărei utilizare este obligatorie indiferent dacă persoana poate înota sau nu.

Paddleboarding

Utilizarea unui paddleboard (SUP) poate fi învățată în doar câteva minute, este nevoie doar de un anumit simț de echilibru și curaj. Cel mai greu este probabil să ne ridicăm pe placă, dar după o anumită practică merge mai ușor, iar cei care sunt mai timizi își pot conduceplaca în timp ce stau sau îngenunchează. Paddleboardulestedestinat în mare parte pentru utilizare de către osingură persoană, dar cele mari pot fi folositechiar de două persoane. Ca totul să fie și mai interesant, există și Mega Sup, pentru 5 (max. 6) persoane, este nevoie de muncă în echipă pentru a îmbunătăți experiența.

Prin urmare, există aproape toatecondițiile pentru un paddleboarding aventuros - tot ce trebuie să faceți este să căutați o priveliște potrivită și tovarășii de călătorie.

Hidrociclism

Hidrobicicleta este cel mai sigur vehicul posibil pentru 4 persoane (din care 2 persoane pedalează). Puteți sări în apă de pe hidrobicicletă sau chiar să faceți plajă pe ea, datorită spațiului mare din spate. Există mai mult spațiu aici, astfel încât vă puteți lua lucruri mai mari pe ea.

Plimbare cu barca

Barca este, de asemenea, pentru 4 persoane (din care 1 persoane vâslește), ca hidrobicicleta, este, de asemenea, mare și foarte sigură, ideală pentru familii cu copii.

Bine de știut!

La Barajul Zetea, oricine poate vâsli liber în zona desetinată în acest scop, fie cu caiacul, fie cu canoe, doar trebuie să fie atenți la pescarii pentru a nu-i deranja în activitățile lor. Existăpescari pe țărm și în bărci, merită să păstrați o distanță corectă față de ei pentru a păstra liniștea.

Centrul de închirieri este ușor accesibil de pe drumul către Vărșag, zona are o parcare mare și există și posibilități de camping.

Program cu clienții:
Este deschis în fiecare zi de lucruîntre orele 12 și20, respectiv în weekend,întreorele 10 și 20.
Programul cu clienții este valabil între 1.mai și 30.septembrie.
Canotajul în afara programului cu clienții se face pe bază de programare prealabilă.

Contact:
Facebook :https://www.facebook.com/zoldkalap
Tel. : +40 753 772 924
E-mail :zoldkalap.kajak@gmail.com