Honor producător şi furnizor de carne de vânat

Honor este un producător şi furnizor de carne de vânat şi carne de porc mangaliţa, de cea mai bună calitate. Deţinem parcuri de vânat în partea centrală a Ardealului unde creştem mistreţi, lopătari, mufloni şi cerbi.
De asemenea avem crescătorii de porci mangaliţa - o rasă rară de porc, faimoasă pentru grăsimea sa mai uşor digerabilă, care nu se depune pe pereţii vaselor sanguine. Produsele Honor sunt preparate după reţete tradiţionale ardeleneşti. Din acest motiv oferta noastră cuprinde o varietate largă a acestor cărnuri speciale.


Între produsele noastre se găsesc cârnaţi afumaţi şi uscaţi, crenvurşti din carne de cerb, pastrame, produse afumate, fierte-afumate. Sub brandul Honor, cu aceste produse redescoperiţi savoarea vechilor reţete. Produsele sunt fabricate în unitatea de procesare din Izvoare (jud. Harghita), unde măcelarii noştri bine pregătiţi prelucrează  carnea. 

Pentru orice întrebare legată de comandă sau pentru sfaturi gastronomice,  puteţi apela telefonic la colegii noştri, care vă stau la dispoziţie de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00

Contact:
+40-742-156-971

www.carnedevanat.ro